Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası koordinesi ve Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) işbirliği ile “Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” temel eğitimi düzenlendi.

Boyabat İlçesinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere verilen eğitimde, katılımcılara, Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turhan BAYRAM ile Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ersin ARIKAN tarafından misafir karşılama, servis hazırlama, müşteriyle iletişim ve işletmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde ücretsiz olarak verilen programın sonunda Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Samet ERDEM, eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini ve amacına ulaştığını dile getirdi.