Fakültemiz Dekanlığında düzenlenen toplantıya; Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Muhitdin YILMAZ, Boyabat İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Uğur Bekir İNEBEYLİ Boyabat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sayın Dr. H. Kübra TEMİRKAYNAK YILMAZ, Serbest Eczacı Sayın Ali COŞKUN, Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özgür ŞAHAN, Fakültemiz Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Serdar YENER ve Fakülte Sekreterimiz Sayın Bahadır TOSUN katıldılar.

Toplantıda Sağlık Yönetimi Bölümümüzün Ders Müfredatının geliştirilmesi, Bölümün zorunlu stajı durumu, eksileri-artıları ve Tezsiz Yüksek Lisans süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.