Yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler neticesinde, Üniversitemizde eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra toplantılar da teknolojiden faydalanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda Fakültemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Muhitdin YILMAZ’ın başkanlığında video konferans aracılığıyla yapıldı. Toplantıya, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Muhitdin YILMAZ’ın yanı sıra; Dekan Yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÇERİ ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN, Fakülte Sekreterimiz Sayın Seyit Ahmet ÇELTİKÇİ ve fakültemizin akademik personelleri bulundukları yerden görüntülü olarak katıldılar. Toplantı kapsamında uzaktan eğitim sürecine ilişkin konular ele alınmıştır.