21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında, Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliği, üniversitemiz Boyabat yerleşkesinde görev yapan akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinliğe; Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Habib AYDIN ile Fakülte Sekreteri Seyit Ahmet ÇELTİKÇİ, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Recep KURAL ve Yüksekokul Sekreteri Sayın Mehmet Emin ERDOĞAN ile akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Etkinlikte öğrencilerimize fidan dikimi ve ağaçlandırma hakkında genel bilgiler verildi.

Ardından akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu.