Boyabat İİBF’de ‘Değişim Programları Bilgilendirme Toplantısı’ Düzenlendi

Üniversitemiz Erasmus, Mevlana, Eurodesk ve Farabi Koordinatörlükleri tarafından Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantısının düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL başkanlığında gerçekleştirilen programa; Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÇERİ, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Recep KURAL, Erasmus Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Hakan UŞAKLI, Mevlana Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Faruk ÖZDEMİR, Farabi Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rahime ÇOBANOĞLU, Öğrenci İşler Daire Başkanımız Sayın Savaş USTAOĞLU, Sayın Öğr. Gör. Merve Feryal ASHMAWY, Sayın Öğr. Gör. Moustafa ASHMAWY, Akademik-İdari Personelimiz ile Boyabat İİBF ve Boyabat MYO öğrencileri katıldılar.

Gerçekleşen toplantıda Erasmus, Mevlana, Eurodesk ve Farabi değişim programlarının amacı ve başvuru koşulları hakkında detaylı sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verildi.

Kalite