Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Oryantasyon Programı

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesini kazanan öğrencilere, oryantasyon programı düzenlendi.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenen programa;  Dekan Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÇERİ, Fakülte Sekreteri Sayın Seyit Ahmet ÇELTİKÇİ, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN, fakültemizin genel tarihçesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sonrasında üniversitemizin kalite politikası, değişen ön-lisans ve lisansüstü eğitim öğretim yönetmeliğine ilişkin bilgiler aktardı.

Ardından öğrencilerimizin faydalanabileceği değişim programları, fakültemizin sosyal imkânları, kütüphane, yemekhane ve spor alanları ile öğrenci kulübü faaliyetleri hakkında öğretim elemanlarımız tarafından öğrencilerimize bilgiler verildi.

Kalite