:: “Osmanlıyı Doğru Anlamak” Konulu Konferans

Fakültemize İşletme ve Ekonomi Kulübünün davetlisi olarak gelen Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL, öğrencilerimize “Osmanlıyı Doğru Anlamak” konulu konferans verdi.

Konferansa Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, Boyabat AK Parti İlçe Başkanı Ferhat YILDIZ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Süreyya YILDIRIM, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Buket BORA, Fakülte Sekreteri Ahmet ÇELTİKCİ, Boyabat Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Cumhur ELMACIOĞLU, Öğretim Görevlileri, Boyabatlı İş Adamlarından Bilal ŞİMŞİRGİL ve  Av. Mahmut Hüdai ATİLLA katıldı.

Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL Konferans'ta tarih konulu dizilerde kullanılan yanlış karakter ve bilgilerden, İstanbul'un Fethine, İnkılaplardan, Şehzade Mustafa öldürülmesine kadar birçok konuya açıklık getirerek öğrencileri bilgilendirdi. Daha sonra gençlere söz veren ŞİMŞİRGİL Üniversiteli gençlerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan  Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL üniversiteli gençlere, özellikle İşletme ve Ekonomi kulübü yönetimi göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı  teşekkür ederek programı sonlandırdı. Program sonrasında da öğrencilerin isteklerini kırmayan Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL tek  tek fotoğraf çekildi.

Mezun Bilgi Sistemi