:: 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerimiz 15 Temmuz darbe girişimini engelleyen kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası düzenledi.

Dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalyalarını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Faruk ALPASLAN ve Fakültemiz Sekreteri Sayın S. Ahmet ÇELTİKCİ’ nin ellerinden aldılar. Turnuvada Şampiyon olan takımımıza kupasını veren Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Faruk ALPASLAN konuşmasında;

"15 Temmuz ülkemiz için bir dönüm noktası, birlik ve beraberliğimizin göstergesi oldu. 15 Temmuz’ daki birlik ve beraberlik duygusunun bundan sonra da artarak devam etmesini diliyoruz. Bizim ortak paydamız Türkiye Cumhuriyeti’ dir. Vatanımız, bayrağımız, ülkemizin birliği ve beraberliğidir. Böyle bir ortamda demokrasimize sahip çıkmak ve şehitlerimizi anmak için düzenlediğimiz bu turnuvada emeği herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Anaokulu