:: Fakültemizde “Kariyer Günleri” Düzenlendi.

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, öğrencilerimizi değişik sektör temsilcileriyle buluşturmak ve onları iş dünyasına hazırlamak amacıyla “Kariyer Günleri” düzenlendi.

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve dört gün süren “Kariyer Günleri”nin ilk gününde, Hasan YALNIZOĞLU, deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

İkinci günde, KPSS ve Kurum sınavları ile ilgili öğrencileri bilgilendirmek ve kendi tecrübelerini paylaşmak üzere, Gelir Uzman Yardımcısı Yavuz YILMAZ ve Gelir Uzman Yardımcısı Zeynep Saba ERİŞ sunum gerçekleştirdi.

Kariyer günlerinin üçüncü gününde ise Sinop Üniversitesi AB Uzmanı Mehmet Samet ERDEM, KUZKA Sinop Yatırım Ofisi Uzmanı Berkol ALEVLİ, KOSGEB Sinop Müdürlüğü Uzmanı Mustafa BAYRAK, öğrencilerimizin kariyer çizgilerinin oluşturulması yönünde önemli katkılar sağladı. Yine aynı gün KPSS hakkında öğrencileri bilgilendirmek üzere İhtiyaç Akademide görevli kariyer uzmanı Uğur PEHLİVAN, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Kariyer günlerinin son gününde, girişimciliğe dair bilgi vermek ve deneyimlerini aktarmak üzere, Boyabat'lı iş adamlarından Abdullah YAYLA ve Ömer SÜTÇÜOĞLU, kariyer ve başarı öykülerini öğrencilerimizle paylaştı.

Programlar sonunda deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan konuklarımıza “Kariyer Günleri” etkinliği anısına hediyeler takdim edildi.

Anaokulu