:: İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif ERSOY’u Anma Programı

Fakültemiz Genç İşletmeciler Kulübü, Danışman Öğretim Görevlisi Candaş CAN’ın liderliğinde 12 Mart 1921 İstiklal Marşının kabulü ve M. Akif ERSOY’u anma programı düzenlendi.

Program Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sezen ÖZEK, Fakültemiz Fakülte Sekreteri S. Ahmet ÇELTİKCİ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Öğr. Gör. Emre EVEREN, Fakültemiz Öğretim Elemanları, Meslek Yüksek Okulu Öğretim Elemanları ve Fakültemiz öğrencilerinin yoğun katımları ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Öğretim Görevlisi Candaş Can’ın sunumu, sinevizyon gösterimi, öğrencilerimizin gitar ve saz eşliğinde İstiklal Marşının kabulüne ilişkin şiir dinletisi ve M. Akif ERSOY’un hayatına ilişkin önemli kesitler sunulması ile sona erdi.

Emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Mezun Bilgi Sistemi