:: Boyabat İ.İ.B.F. Panel Etkinliği

27. Vergi haftası etkinlikleri dahilinde Boyabat İ.İ.B.F ve Vergi Dairesi işbirliği ile Fakültemizde ‘Vergi Bilinci ve Ahlakı’ konulu panel Fakültemiz Konferans salonunda 03.03.2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Panelin oturum başkanlığını Fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Özgür ŞAHAN yapmıştır. Panele katılan diğer panelistler ise Fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sezen ÖZEK, Vergi Dairesi Müdürü İlyas VURAL, S.M.M.M. Ayşe ŞAHİN ve Gelir Uzm. Yrd. Zeynep S. ERİŞ olmuştur. Panel, Fakültemiz öğretim elemanları, Fakültemiz Sekreteri S. Ahmet ÇELTİKÇİ, ilçemiz esnafları ve muhasebecileri ile Fakültemiz değerli öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mezun Bilgi Sistemi